jump to navigation

Teapa lui Berceanu: zapada de pe autostrazile Pitesti si Cernavoda, topita cu 5 milioane de euro noiembrie 24, 2009

Posted by mafiapdl in Mafia PDL.
Tags: , , , , ,
trackback

Berceanu calca pe urmele lui Udrea, la final de mandat. Cea mai recenta licitatie aprobata scoate din bugetul public 5 milioane de euro sii baga in buzunarele firmelor Argecom si Gecor, pentru deszapezirile din iarna 2009-2010.

Potrivit Jurnalului National „firmele Argecom şi Gecor vor primi 5 milioane de euro de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) pentru deszăpezirea autostrăzilor Bucureşti-Piteşti şi Bucureşti-Cernavodă, pentru iarna 2009-2010. Compania Naţională de Autostrăzi va plăti 19,07 milioane lei, fără TVA, firmelor Argecom şi Gecor pentru deszăpezirea autrostrăzilor, potrivit contractelor semnate la data de 17 noiembrie. Astfel, firma Argecom va realiza serviciile de deszăpezire aferente Autostrăzii Bucureşti-Piteşti (A1), pe o lungime de 110 kilometri, pentru suma de 9,56 milioane de lei, fără TVA. De asemenea, pentru aceeaşi sumă, cei de la Gecor se vor ocupa de deszăpezirea Autostrăzii Bucureşti-Cernavodă (A2), între kilometri 9+500 şi 64, adică doar 55 de kilometri.”

Motivul?? Cele doua firme au „traditie” la incasarile banilor bugetari

„Firma Argecom este deţinută de omul de afaceri Gheorghe Axinte, a depus ofertă şi a câştigat mai multe contracte de deszăpezire de drumuri naţionale. Atât Argecom, cât şi Gecor, au mai încheiat multe contracte cu CNADNR, printre care deszăpezirea drumurilor aparţinând regionalelor de drumuri şi poduri Bucureşti, Craiova, Iaşi şi Teleorman, modernizarea Transfăgărăşanului, precum şi a altor segmente de drumuri.

Gecor are sediul la Călugăreni, judeţul Giurgiu, şi este controlată în proporţie egală de două persoane fizice, respectiv Gheorghe Cusa şi Ioana Cusa. Printre alte contracte semnate cu CNADNR se numără realizarea deszăpezirii drumurilor aflate în subordinea Regionalei de Drumuri şi Poduri Bucureşti în perioada 2002-2006 şi modernizarea unor sectoare de drum naţional şi judeţean.” (Jurnalul National)

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: