jump to navigation

Euroconstruct, firma de casa a PDL, pune monopol pe centura Bucurestiului decembrie 3, 2009

Posted by mafiapdl in Mafia PDL.
Tags: , , , ,
trackback

Soseaua de centura a Capitalei, un proiect de 200 milioane euro, este o lucrare care, in buna traditie a “drumarilor” autohtoni, pare sa nu se mai ispraveasca. Dar ramåne o afacere, atåt pentru “drumari”, cåt si pentru dezvoltatorii zonelor rezidentiale. Comuna Bolintin Deal nu face exceptie de la regula, iar PUG-ul localitatii abunda de zone rezidentiale. Mai mult decåt atåt, zona in cauza este o sursa importanta (ba mai mult, limitrofa viitorului santier al centurii) de nisipuri si pietrisuri. Daca proprietarii de balastiere din zona isi frecau måinile la gåndul afacerilor pe care urmau sa le faca odata cu demararea constructiei soselei de centura si ale imobilelor din apropierea acesteia, in momentul de fata au ajuns sa isi smulga parul din cap.
Licentele de exploatare eliberate balastierelor de catre Agentia Nationala pentru Resurselor Minerale (ANRM) nu au mai fost reinnoite la expirare. Conform informatiilor noastre, nu este vorba despre un refuz explicit de reinnoire, ci de ignorarea cererilor de innoire a licentelor de exploatare. Nemultumiti de situatia creata, in urma careia balastierele nu isi pot continua activitatea, proprietarii acestora au solicitat ANRM sa rezolve problema creata. Pentru cine nu si-a dat seama, prin sintagma “situatie creata” firmele respective inteleg “faliment”.

Raspunsul ANRM a fost urmatorul: “Euro Construct Trading 98 SRL este titularul licentei de concesiune pentru activitatea de explorare nr. 11398 pentru perimetrul Mihai Voda (…). Mentionam ca dreptul de proprietate asupra terenului nu confera dreptul de preemtiune asupra concesionarii/darii in administrare a activitatilor miniere”.

Gardianul

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: