jump to navigation

Un nou tun marca Udrea: litoralul romanesc este de inchiriat decembrie 3, 2009

Posted by mafiapdl in Mafia PDL.
Tags: , , ,
trackback

Ministrul interimar de la Mediu, Elena Udrea, a dat un Ordin prin care se inchiriaza toate tarmurile, digurile si insulele Romaniei.
Ordinul nr. 1487/2009 per­mite inchirierea bunurilor proprietate publica a sta­tului detinute de Admi­nistratia Na­tionala Apele Romane. Prac­tic, toata Du­narea, cu os­troave si in­sule, lacurile de la malul marii, chiar si cladiri ale unor microhidrocentrale sau di­guri de aparare. Lista ane­xata Ordinului 1487 cu­prinde nu mai pu­tin de 300 de obiective. Un act nor­mativ si­milar a fost pro­movat in toam­na anu­lui 2008, atunci pe lista aflan­du-se doar 75 de locatii. Motivatia Elenei Udrea pentru emiterea Or­dinului a fost sim­pla: „In urma ana­lizarii inven­ta­rului bunu­rilor aflate in pa­trimoniul public si in admi­nis­trarea ANAR s-a cons­tatat exis­tenta unor bu­nuri al caror potential eco­no­mic, tu­ristic sau de agre­ment este sus­cep­tibil a fi va­lorificat”.

Intere­sant este ca inchi­ri­erea se poa­te face la ce­rerea oricarei per­soane fizice sau juridice, evi­dent prin licitatie pen­tru a se pastra aparenta legalitatii de­pline. Tot pen­tru a „res­pecta” legea, cons­tructiile care se vor ridica ca ciu­percile dupa ploa­ie pe ma­lul fiecarui luciu de apa din Romania vor fi „pro­vi­zo­rii”. Numai ca Ordinul lui Udrea nu precizeaza cum inceteaza acest pro­vizorat, astfel ca puzderia de du­ghene va impanzi definitiv malurile roma­nesti.

Ziua

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: